TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site.

Aladin Piese Auto isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.aladinpieseauto.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea Aladin Piese Auto si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul Aladin Piese Auto a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Securitatea datelor personale

Date obligatorii pentru intocmirea facturii fiscale pe persoana fizica:

  • Nume si prenume
  • Adresa de resedinta

Date obligatorii pentru intocmirea facturii fiscale pe persoana juridica:

  • Denumire societate comerciala
  • Cod identificare fiscala (CIF) si atribut fiscal
  • Adresa sediului social

Datele Dvs. personale vor fi folosite de Aladin Piese Auto si colaboratorii sai, numai in scopul declarat al acestui site si anume la facturare si la identificarea unica ca si client.

Informatiile din formularul de cerere comanda vor fi folosite pentru a vi se trimite confirmarea cererilor de comanda si actualizari despre starea cererii.

Aladin Piese Auto se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in acest site sunt marci inregistrate ale companiilor respective.

Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Ne rezervam dreptul de a nu onora, din motive obiective, integral cererile de comanda cantitativ si valoric si respectiv de a anula cererile de comanda si cererile de pret, care nu sunt conforme cu regulile de functionare ale acestui site. Preturile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil la furnizor si a pretului de intrare.

Toate informatiile prezentate pe site-ul www.aladinpieseauto.ro sunt furnizate fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare.

Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau non-ilegale.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.

Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.

Aladin Piese Auto si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri:

  • In fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site
  • Pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site
  • Pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel de pierderi
  • Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.aladinpieseauto.ro si orice incercare de frauda, care va fi raportata autoritatilor competente

Orice conflict aparut intre Aladin Piese Auto si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Politica de garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acordă garanţie de conformitate de 12 luni și garantie comercială de 90 zile !in cazul in care piesa prezintă urme de uzura sau nu este montata in termen de 20 zile se pierde garanția de conformitate !
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Politica de retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Daca ati gresit comandarea piesei ( nu este ce credeati dumneavoastra) , atunci trebuie sa va alegeti alta piesa de pe site-ul nostr!Nu se poate face retur direct!

Daca piesa este gresit idendificata de noi , ne asumam contravaloarea ei dar si costul transportului!

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Aladin Piese Auto SRL ne puteți contacta telefonic la numărul 0786454676.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Returul produselor se poate face in termen de 7 zile calendaristice !